fbpx
Beste mensen,

Via deze weg en in overleg met  PN wil ik graag uw aandacht vragen voor het boek "PsoriJakkes".

In het boek PsoriJakkes vertelt de Nederlandse schrijver en ervaringsdeskundige Thomas Petersen op verantwoorde wijze, maar ook met enige humor (voetbalmetaforen), hoe hij psoriasis heeft beleefd, welke reguliere en alternatieve middelen hij in zijn zoektocht allemaal geprobeerd heeft en welk regulier middel (via de dermatoloog) hem uiteindelijk geholpen heeft. Ook de belangrijke aanvullende thema's lifestyle en voeding komen aan bod. Thomas Petersen gaat hierbij niet op de stoel van de arts zitten, maar schrijft verantwoord als ervaringsdeskundige. 
 
Vanaf mijn 15e levensjaar heb ik (Thomas Petersen) last van psoriasis. Sinds een jaar of vijf (ik ben nu 47) ben ik echter nagenoeg vrij van psoriasis, al moet ik daar blijvend een kleine (reguliere) inspanning voor verrichten, middels het nemen van fumaarzuur. Ik heb hiervoor het merk Psorinovo voorgeschreven gekregen, alwaar ik zeer tevreden over ben. Het merk Skilarence heb ik ook kort gebruikt, maar kon ik minder goed verdragen. Verder heb ik gemerkt dat "voeding" en "way of life" ook belangrijke spelers zijn. Fumaarzuur is echter verreweg de belangrijkste. Het is de "Cruijff" van het team.

Graag wil ik u uitnodigen om het boek PsoriJakkes te lezen en om u te laten inspireren. 

Psoriasis is een vervelende, in principe blijvende huidaandoening, maar... als je één doelpunt meer scoort dan de tegenstander, win je.

Het boek "PsoriJakkes" van Thomas Petersen is te koop via www.thomaspetersen.nl of www.bol.com

Met vriendelijke groet,
Thomas Petersen
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.