fbpx
Gelezen: Enschedese student vindt behandelmethode tegen psoriasis. Ik heb mijn leven terug.

Bron: Enschede tubantia.nl

https://www.tubantia.nl/enschede/enschedese-student-vindt-behandelmethode-tegen-psoriasis-ik-heb-mijn-leven-terug~a25c2de7/
 • Re: Enschedese student vindt behandelmethode tegen psoriasis

  door » een jaar geleden


  Ha To, 

  Ja ik zag hem ook en wilde hem aanhalen, maar je bent me voor. 
  Wel weer een typisch commerciële kop in de krant voor een student die de oudste bestaande methode tegen psoriasis "uitvindt", maar goed toch een leuke innovatie om dit recyclebaar te maken. 
  Mieke heeft het gebruik van zout ook al aangekaart in het draadje over natuurlijke behandelingen
  Natuurlijk is dit wel een kostbare oplossing, niet iedereen zet dit even zo in zijn badkamer en ik heb ik niet het vaste geloof dat het voor alle vormen van psoriasis zal werken, want ook dat weet de krant natuurlijk niet, dat er meerdere vormen zijn. 
  Onze voorzitter Jos gaf ook al aan dat de Padbergkliniek in Ede al jarenlang zoutbaden gebruikt voor de bestrijding van bepaalde vormen van Psoriasis. 

  I
  n feite "geneest" het zoute water psoriasis natuurlijk niet. De kracht ervan is dat zout in combinatie met het water de schilfers losweekt zodat deze gemakkelijk te verwijderen zijn en weer een gave huid zichtbaar is.

 • Re: Enschedese student vindt behandelmethode tegen psoriasis

  door » een jaar geleden


  De dode zee aan huis.......

  Men vergeet dat de Dode Zee therapie bestaat uit 10 % zout water en 90 % natuurlijk UV licht. Veel ziekenhuizen en behandelcentra bieden deze nagemaakte behandeling aan, maar laat ik je zeggen dat er niets boven het echte gaat. Dus op naar de Dooie.....

  Jammer dat de verzekeringen moeilijk doen om het te vergoeden. 

  Op mijn website www.psordeadsea.info vertel ik er alles over.


Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.