fbpx

Hallo allen,

Mij valt op dat nog niemand een discussie begonnen is over het Corona virus en zijn gevolgen. Wel zie ik een prima up tot date pagina hier op de website, heel mooi, maar dat lijkt vooralsnog eenrichtingsverkeer, ik hoop dat veel mensen die pagina kunnen vinden. 

Nou mijn voorzichtige duit in het zakje dan maar. Zag vanochtend een interessant artikel van het Radboud die zich focussen op de behandeling en gezien hebben dat er een soort lekkage in de longen plaatsvindt als gevolg van het virus. Ze zijn nu bezig met medicijnen toe te dienen die deze lekkage remmen. Het artikel is te vinden bij de NOS. <— gewoon hiernaast klikken dan ga je er naartoe. 


doei smile

 • Re: Corona virus discussie

  door » 6 weken geleden


  Interessant artikel Caroline, bedankt! Het is inderdaad een beetje rustig hier.

   


 • Re: Corona virus discussie

  door » 5 weken geleden


  Welkom Yvonne, 

  Inderdaad is het vrij rustig op dit forum. Toch verwijzen we er vaak naar omdat er intussen al veel waardevolle informatie op staat, die ook goed blijft staan en weer redelijk gemakkelijk terug te vinden is. Dit in tegenstelling tot b.v. veel actiever omgevingen als Facebook en Instagram. We proberen als vereniging dan ook beide werelden te combineren. Facebook om zaken aan te slingeren, in de bekendheid te brengen en dan daarna Website en Forum voor de solidere uitwerking daarvan. 

  Jim
  (een van de admins)

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.