fbpx
Nou is psoriasis geen auto immuunziekte (psoriasis mist namelijk de kenmerken van auto immuunziekten waarbij er sprake moet zijn van antistoffen) maar er zijn er veel van ons die toch wel medicijnen gebruiken die een effect op het immuunsysteem hebben. 

Onderzoek in Nederland, onder andere is Sanquin betrokken, laat zien dat ook mensen die deze medicatie gebruiken toch antistoffen tegen corona aanmaken. Het artikel staat volledig op de Volkskrant maar achter de betaalmuur. Op onderstaande link een extract van hetzelfde artikel in een andere krant. https://www.hln.be/wetenschap-en-planeet/coronavaccins-werken-ook-bij-patienten-met-auto-immuunziekte-resultaten-boven-verwachting~a35432c0
Ook hier bij de NOS, is het artikel te vinden https://nos.nl/l/2397386
  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube