Sorion

Categorie: Natuurlijke behandelingen 3 maanden geleden
Hallo,
ik moet dit delen, gewoon omdat ik jullie ook aan die crème wil hebben.
sinds 7 jaar ben ik in bezit van aardige plekken psoriasis vooral op mijn scheenbenen die zijn vaak ontstoken.
Na in april wéér begonnen te zijn met lichttherapie van 6 weken 3x in de week naar het Z-H kwam het na 2 weken alweer opzetten!( om moedeloos van te worden)bij toeval kom ik 2 weken geleden de site van Sorion tegen alleen maar goede reviews te lezen! Na 1 week een klein plekje ingesmeerd te hebben met Sorion ( natuurlijke ingrediënten ) ZIE JE DAT PLEKJE BIJNA NIET MEER!!! Ik zou zeggen zoek het op en bestel die 10gram Sorion ! Gewoon doen.
 • Re: Sorion

  door » 3 maanden geleden


  Van de redactie: 
  Enkele jaren geleden hebben we veel enthousiaste reacties van lezers ontvangen over Sorion. Die bleven eigenlijk maar binnenstromen. Dat was uiteindelijk reden voor de redactie om het middel zelf ook te testen (zie bijlage, test uit nr. 1 van 2017). 

  Voor jou Lena, 
  Fijn dat het in ieder geval jou helpt.
  Daar hoort een kanttekening bij: "ieder mens met psoriasis reageert anders, dus het zal niet voor iedereen even goed helpen. Proberen is natuurlijk altijd de moeite waard."
   
  In het algemeen kan gesteld worden dat met enige regelmaat mensen met halleluja-verhalen over een middel opduiken. Dat hebben we eigenlijk allemaal wel een beetje als we merken dat een middel bij onszelf helpt, dan denk je al snel dat het ook bij anderen helpt. 
  Echter, met grote regelmaat duiken ook verhalen op van vertegenwoordigers van een bepaald middel die zich tijdens het ‘lotgenotencontact’ als patiënt voordeden en zo hun middel aan de man probeerden te brengen. Je moet dus altijd kritisch zijn met dit soort verhalen.
  Maar aan de andere kant: als ik hét middel heb gevonden gun ik ook iedereen hetzelfde succes.
   
  Vooral als crèmes duur zijn is een ‘waarschuwing’ op zijn plaats. Er zijn veel crèmes die fijn zijn en goed helpen. Er zijn ook dure crèmes die het zelfde zijn als goedkope crèmes. Mensen met psoriasis zijn vaak wanhopig en daardoor een fijn slachtoffer voor ‘wondermiddelen’, waarbij uit eindelijk alleen de fabrikant er beter van wordt.

 • Re: Sorion

  door » 3 maanden geleden


  Hallo Jim, 
  van mij hoef niemand het te proberen, alleen 1 maand geleden zat ik nog in de lichtcabine en na 2 weken is het al terug! Ik smeer na de reviews over Sorion 1 week met de crème en de plek waar ik ben begonnen met smeren is niet WEG maar bijna niet zichtbaar!en zonder schilfers. En ja de crème is prijzig maar je hebt echt geen tube in de maand nodig.Ik persoonlijk smeer liever Sorion dan die hormoontroep en/of de licht cabine.En ergens zal je gelijk hebben dat het niet voor iedereen zal helpen, maar ik zou het gewoon proberen. Mvg Lena

 • Re: Sorion

  door » 3 weken geleden


  Ik heb een besteld. Zal het even testen.

 • Re: Sorion

  door » 2 weken geleden


  Nu heb ik speciaal een profiel aangemaakt om dit product ook te verdedigen! WAT EEN GEWELDIGE CRÈME!! Haast niet te geloven... Maar dit zalfje helpt mij de hele winter door zonder cortisone, zonnebank en eindeloos krabben! Echt mensen... Doe jezelf een plezier en koop eens een kleine tube. Laat je aub niet afschrikken door de prijs! Het is best duur... Maar ik geef het met plezier! Wie foto's wilt zien van mijn plekken mag me steeds mailen! Niks fotoshop, zelfs mijn huisdokter stond versteld :) en neen.. Ik werk niet voor sorion. Was het maar waar.. Dan kreeg ik de crème misschien wel gratis mee.

  Dank je gezegd door: LenaF

 • Re: Sorion

  door » 2 weken geleden


  Echt hé, in de laatste 5 jaar ben ik niet zo gelukkig geweest als nu met die crème ❗️En echt als jullie foto s willen zien van voor en na de behandeling met Sorion kan altijd ik stuur ze graag per mail. Geweldig dat het bij u ook werkt super blij voor u ❗️

 • Re: Sorion

  door » een week geleden


  Ha Lena, 
  je kunt altijd zelf foto’s in je Posts plaatsen. Er is ergens een uitleg hoe dat moet hier in het forum. 
  Lukt je dat niet, dan mag je altijd een mail sturen naar de webmaster en die plakt ze er met plezier in. 


  Dank je gezegd door: LenaF

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.