Skip to main content
Beste lezers,
Na een winter met veel gestress kan ik fysiek en geestelijk best even een boost gebruiken. Nou hoor ik veel over radontherapie. in de vorm van baden(zoals in Jachiymov in Tjechie)of in de vorm van het bezoek van een grot waar die straling is (zoals in Bad Gastein).  Ik ben benieuwd of er mensen zijn die deze behandeling al ondergingen en wat hun ervaring is. Ik weet dat het om een lichte radioactieve straling gaat en heb me op dat gedeelte zeer goed laten inlichten. Het gaat me dus vooral om ervaringen en resultaten. Zeer benieuwd! Alvast dank
Ha Jant, 

Eerlijk gezegd kan ik je niet helpen. Ik heb er nog nooit van gehoord. 

Je kunt de vraag eens stellen via een van onze Facebook pagina's  https://facebook.com/psoriasispnnl of https://facebook.com/psoriasispn. Kies daar dan een discussie waar veel mensen op reageren en die er wellicht iets mee te maken heeft. 

Ook kun je nog een belletje plegen naar onze voorlichter. Zie de pagina contact.

Groet, 
Jim
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube