fbpx
Beste mensen, 
Ik kwam vandaag naar dit forum, om onderstaand verhaal met jullie allemaal te delen. Wellicht kunnen jullie net als ik, baat hebben bij dit middel. 
Omdat onderstaande tekst ook al elders op dit forum te vinden is , maar dan in antwoord op, heb ik n deel vh begin even aangepast nu. 
Als volgt:  mijn eigen ervaringen met Kartalin so far.
Ik kreeg twee kleine plekjes op mijn benen, waarvan ik in eerste instantie echt  niet meteen wist dat t psoriasis was, ook kreeg ik last van wat nadien benoemd werd door de arts als Psoriasis inversa( in de bilnaad) erg irritante plek overigens, klein voordeeltje , jij bent de enige die t ziet( buiten n evt partner) 
Door veel lezen, en zoeken op het internet, kwam ik uiteindelijk op de site uit van Kartalin. Tuurlijk was ik zeker sceptisch want ik had al reguliere cortisonen zalfjes via de huisarts geprobeerd, maar dat brengt op de langere termijn toch niet het gewenste resultaat. Bovendien word van cortisonen crème/ zalf je huis ook dunner, dus kwetsbaarder. Met Kartalin heb ik na een paar maanden gebruik aanzienlijk resultaat behaald, t enige wat nog zichtbaar was waren twee vage wat donkerdere plekjes, die met t verstrijken vd tijd, ook steeds minder zijn geworden. Ik had t ook gebruik voor de inversa vorm in de bilnaad, maar dat was in de wintermaanden toen, en dan speelt de klacht in mijn geval altijd iets meer op. Ik bond t destijds te pijnlijk om het daar te smeren, het brandde enorm zeg maar. Echter gezien mijn klachten in de zomer maanden veel rustiger zijn, ben ik twee weken geleden weer voorzichtig aan begonnen met smeren, twee x daags smeer ik t dan goed in. T branderige had ik nu totaal  geen last van dus ben t de afgelopen weken trouw blijven gebruiken, ik zie een enorm groot verschil in de bilnaad nu , t ziet er veel rustiger uit. Dus ik blijf doorgaan. Wat ik als kleine nadeeltjes kan benoemen( want in mijn ogen wegen deze niet op tegen de voordelen) is de geur en de kleur vd crème / zalf. T ruikt voor mij een beetje als teer of n milde mest achtige geur( schrik niet, je went er snel aan, en als je t zachtjes doch grondig aanbrengt, n beetje insmeert zeg maar, valt t al met al best mee) Men waarschuwde op de website dat t kan vlekken, dus gebruik bij voorkeur donkere kleding of smeer t gewoon goed in( even in laten trekken) zodat t zo min mogelijk vlekt. Nogmaals , je moet er iets voor over hebben, maar in mijn geval krijg ik er zeker iets voor terug. Ik heb ook n klein plekje iets boven de linker elleboog , en dat begint nu ook weg te trekken. Ook nog n inversa plekje onder mn linker borst, en daarvan twijfel ik of t echt verbeterd. Mischien is dit geen inversa plekje( ik zou er de dokter even na kunnen laten kijken) iIk had vandaag op hun site gekeken omdat mijn tube bijna leeg is, het kost 36,- euro wat niet goedkoop is, plus nog verzendkosten. Dus ook dat zou als bijkomend nadeeltje genoemd mogen worden. T wordt gefabriceerd in Rusland, dus dat verklaard wellicht een en ander. Heb vandaag de recensies nogmaals eens doorgelezen, omdat ik op t punt sta weer een nieuwe tube te gaan bestellen. Je vindt merendeel positieve recensies van gebruikers op de site, en n enkele keer n reactie van mensen waarbij t niet hielp. Er word ook duidelijk gecommuniceerd dat t niet als wondermiddel gezien moet worden, maar ach iets wat daarbij in de buurt komt is toch ook al mooi! 
Ik hoop met mijn bericht meer mensen de tip te kunnen geven om dit product een kans te geven. Let wel ik ben persoonlijk er totaal niet bij gebaat als wie dan ook dit product gaan aanschaffen en proberen. Maw ik heb er geen financiel gewin bij! Ik hoop wel oprecht dat meer mensen er baat bij kunnen hebben, zoals ik dat nu ook heb.
Groetjes, en sucses voor diegenen die t ook gaan proberen. Ingrid.
  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube