fbpx
Voor degene die dit leest, mijn naam is Raymond en sinds enige dagen heb ik succesvol een alternatief middel toegepast ter genezing/verbetering van meervoudige huidklachten, waaronder psoriasis, en heb ik mezelf specifiek op dit forum geregistreerd om de resultaten met jullie te delen middels het delen van de brief die ik deze morgen verstuurde naar de auteurs van een korte medische studie waarvan ik de kennis omtrent het middel heb overgenomen. Lees het hoe je zelf wilt, doe ermee wat je wilt, voor mij werkt het en wellicht kan ik meer mensen blij maken buiten mezelf echter kan ik niets garanderen omtrent hoe het 'middel' werkt voor anderen. Bewust heb ik geen enkele url (link) toegevoegd in onderstaand schrijven omdat ik niet weet of dat hier is toegestaan maar indien je een link wenst naar de betreffende (Engelstalige) studie stuur je me gerust een privebericht (indien mogelijk op dit forum) waarna ik de link naar het artikel naar je terug kan sturen middels een reactie.

De brief heb ik geschreven en verzonden in het Engels maar ik heb 'm voor jullie ook vertaald naar het Nederlands.

Mvg,

Raymond

Beste ********,

Voordat ik de informatie met je deel zoals ik het wil delen wil ik je laten weten dat ik een 51 jarige man ben die een lichte huid heeft waarin bijna vrijwel het pigment ontbreekt, ik kleur bijna niet onder invloed van de zon.

Toen ik 28 was begon mijn Psoriasis (Vulgaris/Arthritis) zich te manifesteren op mijn ellebogen, onderarmen, hoofdhuid, genitale gebied en op mijn benen. Sinds de ziekte zichzelf openbaarde werd mij allerlei medicatie voorgeschreven, zalven op basis van steroiden maar ook orale medicatie zoals Dimethyl Fumaraat, deze laatste van welke ik de behandeling moest staken op aandringen van de dermatoloog door een dramatische verlaging van het aantal T cellen in mijn bloedbeeld.

Gedurende alle jaren sinds ik last heb van Psoriasis is er geen enkele behandeling geweest die me totaal heeft verlost van alle schilferende plekken. Het meeste succes had ik met de Dimethyl Fumaraat maar dat hielp uiteindelijk ook maar voor zo’n 90%. Omdat de dermatoloog in kwestie verder wilde gaan met meer schadelijke medicatie dan ik wilde gaan gebruiken ben ik alle mogelijke behandelingen zoals door hem voorgesteld bewust gaan vermijden sinds twee jaar geleden. Ik ben gaan accepteren dat het totaal onthouden van medicatie beter is voor m’n algehele gezondheid op de lange duur ten overstaan van de continuatie van de mogelijke medicamenten (biologicals etc.).

Het resultaat is uiteraard lijden onder het ziektebeeld want onbehandelde Psoriasis is geen feestje waarbij gedurende sommige perioden zelfs m’n gelaat wordt aangetast. Wat alternatieve therapiëen betreft heb ik verschillende dingen geprobeerd, van Jojoba en Aloë Vera olie tot Appel-azijn etc. etc. maar geen ervan bood me enig afdoende resultaat. Door middel van voeding heb ik inmiddels wel enig succes geboekt waarvoor ik bijv. vrijwel geen last meer heb van de comorbide Artritis maar welke in slechts geringe mate verlichting biedt in geval van de schilferende huidplekken. Omdat ik sinds enkele maanden ook enkele plekken door zonneschade (Actinische Keratose) heb opgelopen ben ik ook daarvoor op zoek gegaan naar een alternatieve behandeling en vandaar op de door u gepubliceerde studie gestuit via Google.

Ik wilde vooral niet aan de slag met middelen zoals “Imiquimod” zoals al werd besproken met mij door de huisarts, alvorens naar een dermatoloog te verwijzen, en welke ik vooral wilde vermijden na over de agressieve werking van het middel gelezen te hebben. Dus kwam ik zo’n 10 dagen geleden na heel veel Google’n terecht bij de door u gepubliceerde studie over de behandeling van Actinische Keratose met de nogal prijzige “Kanuka honing” en dat had vrijwel meteen mijn aandacht getuige het feit dat de behandeling met de honing succesvol verlopen is.

Vanzelfsprekend wilde ik ook een pot van de honing in bezit krijgen maar na enig zoeken, wederom via de zoekmachine, zag ik daar uiteindelijk van af gezien de nogal exorbitante prijs die voor deze specifieke honing gerekend wordt. Omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben en er verwoed op los experimenteer teneinde enige oplossing(en) te vinden voor mijn huidproblemen besloot ik om de goedkope pot honing, waarvan de datum zelfs al verlopen was (23-05-19), die al een flink aantal jaren in m’n keukenkastje stond, te gebruiken. Het is de goedkoopste honing die je maar kunt aanschaffen, de vloeibare honing van het merk “Het Zuiden” van supermarkt “Dirk” a nog geen 2 Euro per pot.

Ik heb de honing aangebracht zoals het uit de pot kwam (zonder het te verdunnen of dergelijks) en heb het op de zonneschade-plekken aangebracht maar, nieuwsgierig als ik was, ook op een gedeelte van m’n hoofdhuid, m’n armen en in m’n genitale gebied gesmeerd. Ik heb dat gedurende afgelopen 10 dagen iedere dag éénmaal per dag gedaan, de uitgesmeerde honing 20 minuten lang laten zitten en waarna meteen onder de douche gestapt om het allemaal weer af te spoelen. Ik heb geen zeep of shampoo meer gebruikt, alleen iedere dag de honing aangebracht en na 20 minuten weer afgespoeld.

Naar waarheid verwachte ik geen enkel resultaat van deze nogal ‘kleverige therapie’ maar niettemin moest ik het toch proberen en na 2 dagen gebeurde ‘het onmogelijke’: de zonneschade (Actinische Keratose) begon te verdwijnen/genezen maar al de ingesmeerde schilferende (Psoriasis) plekken begonnen eveneens te vervagen en te verdwijnen...”verbijsterd” is niet het goede woord….

Vanuit mijn perspectief: om er na jaren van het smeren van (niet alleen) zeer agressieve steroide zalven, maar ook middels het gebruik van agressieve immuno therapie, achter te moeten komen, nadat alle middelen nooit geheel soelaas hebben geboden, dat de oplossing gevonden is door middel van een (spot)goedkope pot honing…ik kan niet eens beginnen te beschrijven wat het allemaal met me doet nu, jarenlang ellende door middel van allerlei verschrikkelijke medicamenten terwijl honing alles was wat er nodig was...

Hoewel de zonneschade al vrijwel geheel verdwenen is na slechts 9 dagen honing te smeren, en de psoriasisplekken (in ieder geval) voor het moment vrijwel verdwenen zijn, moest ik jullie (de auteurs) in ieder geval laten delen in mijn ervaring(en) met de door jullie opgetekende therapie en mijn variant daarop. Wat het voor jullie betekent kan ik slechts raden maar voor mij persoonlijk is het niets minder dan ongelooflijk.

Met vriendelijke groet,

Raymond *******

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.