Skip to main content
Dag mensen!

Ik lees eea over dode zeezout baden. Maar ik neem aan dat als je echte dode zeezout koopt en dit in een bad doet thuis 2 x per week ofzo dit vast ook goed werkt ?

zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?

ik hoor het graag.

Mvg Tom.
Ha Tom,

Vrouwen zijn vanaf een bepaalde leeftijd veelal bekend met opvliegers vanwege de overgang. Zelf heb ik er eigenlijk geen last van, of ik wijt het aan de hitte in de zomer ;-) Ik vind het in ieder geval een volkomen acceptabel verschijnsel als het wel gebeurt.

Ik gebruik Psorinovo

TomvanR88 wrote:Hi Marina,

jij gebruikt Psorinovo hè. Heb jij nog last van opvliegers? Ik had er bij Skilarence best veel last van.

 Ha Tom, 
Opnieuw sorry voor het late antwoord. Ik weet toevallig dat Marina het erg druk heeft. 

Over de opvliegers…. Die gaan niet weg bij gebruik van Psorinovo, dat zorgt er alleen voor dat je minder last hebt van buikkrampen, als het goed is gaan die weg. 
Over het algemeen is de ervaring met DMF dat als je opvliegers hebt, dan doet het medicijn wat voor je, maar het blijft afwachten want het werkt langzaam er moet zich een nieuw evenwicht gaan instellen. 
Bij mij duren de opvliegers tussen de 15 en 30 minuten. Op de lange termijn worden ze wat minder, maar ook bij mij blijf ik ze regelmatig houden. Ik ervaar ze als volledig onschuldig. Ok je krijgt zo af en toe een rode kop, maar ik waarschuw mijn omstanders altijd even. Zo van: “O… eh, ik krijg zometeen een rood hoofd, dat is een gevolg van medicatie, het is niet erg en ik ben zeker niet verlegen… haha”.  Dat wordt door iedereen begrepen. 

Groet, 
Jim 

Sorry voor het late antwoord. 
Als je de dermatoloog vraagt of hij Psorinovo wil voorschrijven en daarbij wil aangeven dat Skilarence niet goed werkt voor je, dan kun je met dat recept naar Infinity. 
Doet de dermatoloog dat niet, dan moet je inderdaad naar een andere er zijn er genoeg die het wel willen voorschrijven. 

Hi Marina,

jij gebruikt Psorinovo hè. Heb jij nog last van opvliegers? Ik had er bij Skilarence best veel last van.
Thanks voor je reactie Jim.

ligt het aan de Dermatoloog of aan Infinity of ik Psorinovo kan krijgen of niet?

Want als het aan de Dermatoloog ligt ga ik net zolang zoeken naar een Dermatoloog die het wél voorschrijft.

Ha Tom, 
Marina was me voor. 
Ja. Alleen bij Infinity te bestellen. 

Hoop dat dit wel voor je werkt, het is het zeker waard om te proberen omdat de werkende stof een natuurlijke stof is voor je lichaam. Weer geleidelijk opbouwen, he, niet te snel. 


Lukt dat uiteindelijk niet, dan is MTX, helaas, de logische verdere stap, of je dermatoloog zou al op biologicals over moeten gaan. 

We hebben recent een webinar gehad waarin het microbioom te sprake is gekomen. Kan nuttig zijn omdat webinar nog eens te bekijken. Het is te vinden bij Patienten/webinars. 


Groet, 
Jim 

Dank je wel Marina voor je bericht! Ik ga dat bespreken met m’n dermatoloog heel erg bedankt voor je moeite.

is dat nog steeds enkel bij Infinity verkrijgbaar?
Hallo Tom,

Psorinovo is zeker beschikbaar. Vraag aan je dermatoloog een recept waar dan ook op staat dat Skilarence het niet voor je doet.

Groet,
Marina

Ik gebruik Psorinovo

Hi Jim,

inderdaad, maar we blijven strijden.

Ik heb dit jaar 4 maanden lichttherapie gehad, dat is nu 3 maanden geleden gestopt. In combinatie met het weer begint het nu weer op te spelen. Ik hou het nu nog wel bij met hormoonzalf en sheabutter om het natuurlijk vettig te houden, maar het is natuurlijk dweilen met de kraan open. 

ik wil MTX zolang mogelijk uitstellen vanwege de horror verhalen, en Psorinovo zou ik nog wel willen proberen maar ik vraag me af of dat nog wel te krijgen is weet jij dat? Skilarence werkt voor mij niet meer, teveel opvliegers en de werking is ook fors afgenomen bij mij na 2 jaar toen ben ik gestopt.

verder zijn alle overige tips van harte welkom, behalve stress verminderen want dat vind ik echt onzin. Dat gaat gewoon niet in de westerse wereld, stress vrij leven. Ik drink geen alcohol, rook niet en gebruik ook geen drugs. Ben ook al met een orthomoleculair therapeut aan de slag gegaan en heb verschillende bloed en darmonderzoeken gehad. Ik weet nu dat ik heftig reageer op Koezuivel, eieren en gluten. Dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. 

hoor het graag als je nog tips hebt kerel.


Ai... dat is heel jammer Tom, zonde dat het voor jou niet werkt. Het blijkt maar weer dat eigenlijk iedereen zijn eigen individuele behandeling moet hebben. 
Wat zijn je verdere opties om je psoriasis te lijf te gaan, heb je daar al over nagedacht? 

Groet 
Jim
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube