fbpx

Andrews Barber

Categorie: Over gezondheid een jaar geleden
Hallo mijn naam is Gerrit ben vandaag naar de huisarts geweest die heeft mij doorgestuurd naar een dermatoloog in het ziekenhuis om dat hij zelf niet wist wat het was,op het ziekenhuis kwam eruit dat ik Andrews Barber heb,allemaal gele blaasjes met pus of zoiets in mijn handpalmen en een begin onder de voeten,vooral in mijn handpalmen ziet het er heftig uit moet morgen een zalf ophalen van de apotheek,mijn vraag is heeft er iemand ervaring over deze aandoening en wat is het ziektebeeld hier verder van
Gr.Gerrit
 • Re: Andrews Barber

  door » een jaar geleden


  Hi Gerrit, 

  Dat is niet zo fijn. 
  Voor zover ik zelf weet is Andrew Barber een lastige psoriasis versie. 
  Wat me verstandig lijkt is dat je even onze voorlichtster, Petra belt. Zij is te bellen op het voorlichtingsnummer 0858 700 777
  Voor zover ik me kan herinneren weet zij wel e.e.a. over Andrews Barber. 

  Groet, 
  Jim

 • Re: Andrews Barber

  door » 12 maanden geleden


  Ik ben nieuw hier en heb Andrews Barber aan mijn voeten, niet aan mijn handen. Op dit moment heb ik weer een opvlamming en gebruik dermovate. Daarnaast vaseline/paraffine zalf. Verder heb ik psoriasis vulgaris op de benen. De pustels die ziet  bij Andrews Barber zijn niet besmettelijk. Na 2 weken zalven gaat het weer iets beter, maar nog veel jeuk en pijn door kloven en verharding huid. Op het huidhuis staat goede uitleg over Andrews barber. Stress zorgt er ook voor dat Andrews Barber verergerd. Ik ben zelf een half jaar helemaal schoon geweest. Ik zou met deze klacht wel naar een dermatoloog gaan Gerrit, dit is niet iets voor de huisarts.

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube