Skip to main content
Categorie: Introducties
Hallo, hierbij wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Bonnie en sinds 2 jaar aan het klungelen. Het begon met een zeer vinger topje, deze was ontstoken dus tijdlang getaped door de fysio. Nu twee jaar verder en het ene vinger topje zijn nu 11 pijnlijke vinger gewrichten, zere polsen  gevoelige tenen en ontstoken achillespees geworden. Daarnaast een ontzettende jeuk op mijn hoofd, de ellebogen en knieën. Toch maar eens door laten sturen naar een reumatoloog en zijn conclusie was idd artritis psoriatica. Uit foto's bleek dat het bewuste vinger topje ook al vergroeid was. Hij heeft MTX voorgeschreven, waar ik in mei mee ga starten (ik wilde eerst mijn reisvaccinaties allemaal op orde hebben). Ik heb al het één en ander gelezen, maar zie door de bomen het Jos even miet meer 
Ik ga deze site rustig door spitten en hopen dat alle info een beetje zakt
Groetjes Bonnie 
 
Hallo Bonnie,

Welkom hier.
Je hebt blijkbaar een fijne reumatoloog dat ie het zo snel heeft herkend als artritis psoriatica. We horen hier ook veel andere verhalen. Mocht de mtx teveel bijwerkingen geven, aarzel dan niet om weer contact met hem op te nemen. Er is alternatieve medicatie beschikbaar.

Ik gebruik Psorinovo

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube