fbpx

Even voorstellen: Leroy Dörenberg

Categorie: Introducties 5 weken geleden
Goedendag allemaal,

Mijn naam is Leroy Dörenberg, ben 30 jaar en ik woon in Limburg.
Mijn Psoriasis is begonnen in 2016 met problemen op de hoofdhuid. Daarna is het uitgebreid naar de rest van het lichaam. Dermatoloog vertelde dat ik de vulgaris vorm ofwel symmetrische vorm heb. hij gaf me een heleboel zalven en shampoos mee en de shampoo(Denorex) is enige wat ik nu nog gebruik om de huid kalm te houden af en toe. De zalven waren tijdelijke oplossingen of vaak niet werkte. Lichttherapie heb ik nog niet gedaan vanwege verhoogde kans op kanker zoals de dermatoloog aangaf.


Sinds deze maand verspreid het zich meer dan gebruikelijk over het lichaam. Ben begonnen met baden met 2 kg in Dode zeezout in het water, 4 dagen achter elkaar 2 uur lang zonder enig resultaat. Deprimerend kan je wel zeggen. Nu ga ik proberen met Homeopathie, hopelijk geeft mij dit hoop.
Hopelijk hebben jullie iets gevonden voor jullie psoriasis.

Beste gewenst voor iedereen!

Vriendelijke groet leroy
 • Re: Even voorstellen: Leroy Dörenberg

  door » 5 weken geleden


  Hallo Leroy,

  Welkom op het forum!
  Behalve zalven en lichttherapie zijn er echt nog meer behandelmogelijkheden. Denk hierbij aan systemische middelen zoals dimethylfumaraat (wat een lichaamseigen stof is) en die voor heel veel mensen uitstekend werkt met minimale bijwerkingen. Daarna heb je dan de zogenaamde biologicals en biosimilars. Ik heb op zich niets tegen homeopathie, maar ik vrees dat het niet veel zal doen. Zelf gebruik ik al ruim 8 jaar naar volle tevredenheid dimethylfumaraat en er zijn mensen die gebruiken het al ruim 30 jaar. Er is veel informatie hierover te vinden op de website en in het forum.
  Niet te lang dingen blijven proberen als ze na een aantal maanden niet werken. Overleg met je dermatoloog en lees jezelf vooral ook in.

  Succes!
  Marina

  Ik gebruik Psorinovo


 • Re: Even voorstellen: Leroy Dörenberg

  door » 5 weken geleden


  Dag Marina,

  Ben zeer dankbaar voor je bericht. Was zelf al aan het twijfelen met de homeopathie methode, dus ben dankbaar voor jouw info!
  Ik ga inderdaad even overleggen met de dermatoloog wat verstandige beginstap is hierin.

  groet leroy

 • Re: Even voorstellen: Leroy Dörenberg

  door » 5 weken geleden


  Ha Leroy,

  Heel goed om in overleg te gaan. Ook in Limburg zijn er goede dermatologen en het is belangrijk dat je het ook goed met hem of haar kunt vinden. Als je nog geen lid bent van onze vereniging, dan kun je eenmalig gratis ons blad aanvragen. Spit de website eens door, spit het forum door, en stel je vragen hier of aan onze voorlichter (die tot 4 januari wel even met vakantie is).

  Groet,
  Marina

  Ik gebruik Psorinovo


 • Re: Even voorstellen: Leroy Dörenberg

  door » 5 weken geleden


  Leroy, van harte welkom op dit forum. Ik woon op de Veluwe maar ben afkomstig uit het westen. Ik zag pas in mijn medische dossier dat ik in kan zien bij het ziekenhuis dat de dermatologe mijn psoriasis omschreef als ernstige psoriasis. En dan had ik het alleen aan mijn handen en voeten. Laat staat als je - zoals jij -  het op je hele lichaam hebt. Ik ben een enthousiaste gebruikster van dimethylfumaraat. Ik gebruik het nu 9 jaar. Na vier maanden was het nagenoeg weg en nu al jaren helemaal weg. Ik kan het aanraden. Zalven e.d. deden mij niets. Dit werkte wel. Sterkte bij je zoektocht. Stel gerust je vragen.

  Ik gebruik met succes Psorinovo.

 • Re: Even voorstellen: Leroy Dörenberg

  door » 5 weken geleden


  Ha Leroy, 

  Welkom op het forum. Ik zie dat To en Marina al in gesprek zijn met je. 

  Er zijn inderdaad vele behandelmethoden die verder gaan dan alleen zalven. 
  Psoriasis is een systeem aandoening, het is geen huidziekte, maar het is iets in je hele lichaam dat uit balans is. Er is nog steeds niet bekend wát er nou precies verkeerd zit, er zijn wel een aantal theorieën over. 
  De meeste behandelmethoden zijn er dan ook op gericht om de effecten die psoriasis heeft op je huid, te onderdrukken. Zalven zijn een middel daartoe, maar als de psoriasis ernstig is, dan helpen ze niet meer en moet er gerichter ingegrepen worden met middelen die inwerken op je systeem, zoals al aangegeven is door Marina via systemische middelen of biologicals. 

  Advies: lees vooral ook de verschillende posts op het forum. Daarin kun je zien wat anderen doen en welke ervaringen ze hebben bij hun behandeling.

  Groet, 
  Jim

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.