fbpx

Handtekening toevoegen

Categorie: Beschrijving van het Forum 6 jaren geleden

Je kunt bij elk bericht automatisch een handtekening toe laten voegen. Ga daarvoor rechtsboven naar "Mijn Menu" en klik op het dropdown-driehoekje:

Kies dan "Mijn Profiel":

Klik op de knop "Bewerk Profiel":

  

Hier kun je ook je avatar aanpassen en iets schrijven over jezelf in het "Over mij"-gedeelte. Hou er rekening mee dat alles wat je in het "Over mij" gedeelte plaatst, zichtbaar is voor de buitenwereld. Scroll echter nog verder naar beneden om in het Handtekeningdeel te komen:

Type de tekst (en maak die eventueel op) die vanaf nu onder elk bericht moet komen te staan. Deze tekst zal gelden voor reeds geplaatste berichten, als voor nieuwe berichten.

Scroll dan even verder naar beneden om de instelling op te slaan. Daarvoor zul je ook het hokje "Ik stem in met de Privacy Policy" aan moeten vinken voordat je op de knop "Opslaan" klikt:

 

 


Ik gebruik Psorinovo

  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube