Skip to main content

Het kan gebeuren dat je je inloggegevens vergeten bent. Als je probeert in te loggen en het gaat niet goed, dan krijg je het volgende scherm te zien:

 

Als je je wachtwoord vergeten bent, klik je op de "Wachtwoord vergeten?" balk. Het volgende scherm verschijnt:

Vul het emailadres in waarmee je geregistreerd hebt en klik het vakje bij "Ik ben geen robot" aan en voltooi de captcha als daar om gevraagd wordt. Klik vervolgens op "Verstuur". Binnen een paar minuten ontvang je een email waar een activatielink in staat. Klik op die link waarna je je wachtwoord kunt veranderen. 

Als je je inlognaam of gebruikersnaam vergeten bent, klik je op de "Gebruikersnaam vergeten?" balk. Het volgende scherm verschijnt:

 Vul het emaildres in waarmee je je geregistreerd hebt en klik op het vakje bij "Ik ben geen robot". Voltooi de captcha als daar om gevraagd wordt en klik op "Verstuur". Binnen een paar minuten ontvang je een emailtje waarin je gebruikersnaam staat waarmee je kunt inloggen.


Ik gebruik Psorinovo

Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube