Skip to main content
Soms wil je direct en persoonlijk een bericht naar een andere forumgebruiker sturen, een zogenaamd Personal Message (Persoonlijk Bericht) oftewel PM. Dat kan door op het PM icoon te klikken in een forumbericht (het rood omcirkelde gedeelte):

Je krijgt dan een popup waarin je het onderwerp invult, en je bericht aan die persoon. Na het verzenden krijgt de ontvanger direct een emailbericht van het forum met de mededeling dat er een persoonlijk bericht voor hem/haar is.

Bovenaan in de 2e blauwe balk vind je ook het berichtenicoon terug waarmee je in je postvak terecht komt:
Als er een nieuw bericht is, zal het envelopje groen kleuren en daarachter zie je het aantal nieuwe berichten. Met dit icoon kun je ook een bericht sturen aan een andere forumgebruiker. Je komt dan in je postvak terecht en kiest voor "Nieuw bericht" maar dan moet je wel de forumgebruikersnaam van die persoon aan wie je een bericht wilt sturen zelf invullen.

Ik gebruik Psorinovo

Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube