fbpx
Dit topic is op slot.

Na het succesvol registreren kun je in alle forumcategorieën terecht en direct berichten plaatsen.

Er zijn dan ook extra categorieën zichtbaar in het "Alleen voor leden" gedeelte:


Deze categorieën worden pas zichtbaar als je bent ingelogd. Alles wat in de categorie "Alleen voor leden" geplaatst wordt, is alleen zichtbaar voor forumleden die ingelogd zijn.

Ben je echter lid van de vereniging (of tot 9 augustus 2018 van de PVN, PFN of Vereniging Psorinovo), dan is er nog een forumdeel beschikbaar in de "Alleen voor leden"-categorie. Deze wordt echter pas zichtbaar als je hebt aangegeven dat je lid bent en als een administrator je rechten heeft aangepast. Hiervoor zul je volgens onderstaande stappen moeten aangeven of je lid bent, van welke vereniging en wat het lidmaatschapsnummer is.

Klik aan de rechterkant op "Jouw Profiel" van het Gebruikersmenu:

 

 

Scroll naar beneden totdat je aan het "Lid" gedeelte komt:

Selecteer "Ja" bij "Lid van vereniging" en selecteer bij "Oorsprong" de vereniging waar je tot 9 augustus 2018 lid van was. Vul bij het "Lidnummer" het lidmaatschapsnummer in.

Scroll vervolgens verder naar beneden om de wijzigingen op te slaan door op de "Verstuur" knop te klikken:

 

 

Het zal een paar dagen duren voordat de gegevens zijn gecontroleerd bij de ledenadministratie en de toegang tot het ledendeel is doorgevoerd. Omdat dit geen automatisch proces is, kan het handig zijn om even een prive bericht naar een Administrator (Jim en Marina) te sturen.

Na controle zal je status worden veranderd zodat je toegang tot de extra categorieën hebt. Dit kun je zelf al zien als je in het het rechterdeel van het scherm bij "Forum Categoriën" op het plusje bij "Alleen voor leden" klikt, omdat er dan een paar extra categorieën zichtbaar zijn. Ëén van de administrators zal je ook een prive berichtje sturen om je op de hoogte te brengen.


Ik gebruik Psorinovo

  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube