fbpx
Dit topic is op slot.

Via het menudeel Forum kan er worden ingelogd om deel te nemen aan het forum.

Voor de mensen die een login hadden bij de PVN, PFN of Vereniging Psorinovo geldt dat zij zich eerst als nieuw moeten registreren op deze pagina. De logins van de PVN, PFN en VP werken dus NIET hier.

Overigens kan iedereen die dat wil zich hier aanmelden, men is dus niet verplicht lid te zijn van de vereniging.

Ben je echter wel lid van de vereniging, ga dan na het succesvol registreren in het Gebruikersmenu rechtsboven naar Jouw Profiel en geef aan dat je lid bent samen met het lidmaatschapsnummer. Leden van de vereniging hebben extra forumcategorieën tot hun beschikking waar ook meer persoonlijke verhalen gedeeld kunnen worden en ze kunnen de uitgekomen nummers van het blad Psoriasis digitaal downloaden. In het draadje https://psoriasispatientennederland.nl/forumc/algemene-informatie/beschrijving-van-het-forum/hoe-krijg-je-toegang-tot-het-ledendeel-van-het-forum is stap voor stap met plaatjes aangegeven hoe dat moet.

Inloggen kan dus pas als er eerst geregistreerd is:

Na het klikken op de knop Registreren, komt het volgende scherm:

 

Bij naam vul je je naam in (deze naam wordt NIET in het forum vertoond).

Bij gebruikersnaam iets invullen waarmee je dus bekend zult worden in het forum en waarmee je gaat inloggen op het forum. Gebruik niet je emailadres als Gebruikersnaam. Je gebruikersnaam moet ook minimaal 3 tekens bevatten.

Dan een wachtwoord van minimaal 4 tekens invullen en dat in het volgende veld herhalen.

Daarna je emailadres invullen (wordt ook niet in het forum vertoond) en in het volgende veld herhalen.

Als laatste op het vakje bij “Ik ben geen robot” klikken, waarna er eventueel gevalideerd moet worden.

Daarna de knop Registreren aanklikken waarmee de registratie wordt voltooid. Je krijgt dan het volgende bericht op het scherm te zien:

Binnen een paar minuten ontvang je een mailtje van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar een validatielink in staat. Op die link klikken, waarmee je account wordt gevalideerd en waarna je kunt inloggen. Mocht je dat emailtje niet zien, check dan even je spamfolder.

Alleen de zelf opgegeven Gebruikersnaam wordt getoond in het forum en je profiel. Dat hoeft dus niet je eigen naam te zijn, maar mag wel. Je emailadres en echte naam zullen ook niet zichtbaar zijn voor andere mensen, behalve voor de Administrators van deze site.

Wil het registreren of het aanmelden niet lukken, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en leg het probleem uit. Soms is het handig een screenshot mee te sturen met wat er op het scherm is ingevuld en de foutmelding. Er zal zo spoedig als mogelijk is contact met je worden opgenomen om het probleem op te lossen.


Ik gebruik Psorinovo

  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube