fbpx

Opmerking

Het forum is in alleen-lezen modus.

×
Inhoud voormalig Psorinovo Forum (01 aug 2018)

Het complete forum van de Vereniging Psorinovo is hier terug te vinden (2011-2018). Er kan hier niet meer op de postings gereageerd worden. Als je toch iets zou willen zeggen, plaats dan een nieuw bericht in het nieuwe psoriasispatientennederland.nl/forumc met een link naar het bericht in dit oude forum.

Nieuw onderzoek naar DMF

  • Jim
  • Jim's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
5 jaren 3 maanden geleden #1797 door Jim
Jim heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Nieuw onderzoek naar DMF
Er is nieuw onderzoek uitgevoerd naar DMF, de werkzame stof van Psorinovo. Eigenlijk neemt de belangstelling voor DMF in de internationale onderzoekswereld sterk toe.
De toepassing van DMF lijkt steeds breder te worden. Was het eerst Psoriasis, nu is duidelijk MS toegevoegd en ook over Crohn wordt worden de baten steeds duidelijker.
Als je op google zoekt naar bijvoorbeeld: "effectiveness of Dimethyl Fumarate (DMF) in modulating the Th17, Th1 and Th2 helper cells". Dan duikt er een groot scala van onderzoeken op die kijken naar de immuniteitsfactoren, zelfs de effecten op HIV komen dan in beeld.

Als u nog eens in discussie komt met uw dermatoloog over DMF dan is dit artikel wel interessant omdat het nogmaals erin wrijft dat de toepassing van DMF voor psoriasis al meer den 50 jaar bestaat. www.researchgate.net/profile/Bernhard_He...0cf2e089a3ad756c.pdf

GPG/PGP Fingerprint: A306 E7D0 C1B7 A09B 78A3 E8B3 E44F 88EE A502 9544