fbpx

Opmerking

Het forum is in alleen-lezen modus.

×
Inhoud voormalig Psorinovo Forum (01 aug 2018)

Het complete forum van de Vereniging Psorinovo is hier terug te vinden (2011-2018). Er kan hier niet meer op de postings gereageerd worden. Als je toch iets zou willen zeggen, plaats dan een nieuw bericht in het nieuwe psoriasispatientennederland.nl/forumc met een link naar het bericht in dit oude forum.

× Ervaringen met het dieet behorende bij Psorinovo

Gelezen over heilaarde

  • Jim
  • Jim's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #345 door Jim
Jim heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Gelezen over heilaarde
Een vragensteller vroeg ons iets over Luvos heilaarde, maar heeft intussen de eigen vraag uitgedokterd. We dachten dat het wel handig was om deze informatie met u te delen.

De vragensteller schrijft:
"Ik heb inmiddels gemerkt dat het gebruik van de psorinovo s.r.(dimethylfumaraat) met vooraf yoghurt en omegaolie in combinatie met Luvos heilaarde binnen enkele uren na elkaar geen gunstig effect hebben.
Met als reactie maagklachten.
De heilaarde absorbeert alles en de tabletten worden te snel afgebroken.
Hierdoor heb ik de inname va n deze medicatie verplaatst naar het middaguur (de heilaarde wordt 's ochtends vroeg gedronken) en de overige gebruikelijke dosis medicatie later op de dag.
Voor clienten die dit medicijn gebruiken en willen vasten wellicht handig te weten. Psorinovo is dus goed te combineren in een vastenkuur, mits enkele uren na de Luvos heilaarde. "

GPG/PGP Fingerprint: A306 E7D0 C1B7 A09B 78A3 E8B3 E44F 88EE A502 9544