fbpx

Opmerking

Het forum is in alleen-lezen modus.

×
Inhoud voormalig Psorinovo Forum (01 aug 2018)

Het complete forum van de Vereniging Psorinovo is hier terug te vinden (2011-2018). Er kan hier niet meer op de postings gereageerd worden. Als je toch iets zou willen zeggen, plaats dan een nieuw bericht in het nieuwe psoriasispatientennederland.nl/forumc met een link naar het bericht in dit oude forum.

× Vragen en antwoorden over Psoriasis.

Dit deel van het forum is opengesteld voor bezoekers. U kunt hier vragen stellen aan de andere gebruikers en aan de Leden van de Vereniging Psorinovo.
Het is aangenaam als u uw naam in ieder geval achterlaat, desnoods een mailadres.

Persoonlijke berichten sturen.

  • To
  • To's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Psorinovo 15-01-2011
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #260 door To
To heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Persoonlijke berichten sturen.
Het moet volgens mij nu mogelijk zijn om elkaar persoonlijke berichten te sturen via deze site en zonder dat je elkaars e-mailadres kent. Hoe gaat dit nu in zijn werk?
Ik zie wel achter mijn eigen naam persoonlijke berichten staan, maar niet bij andere forumleden. Of ben ik nu kippig geworden.
Meer
9 jaren 5 maanden geleden #262 door Jim
Jim antwoordt op het onderwerp: Re: Persoonlijke berichten sturen.
Je veronderstelling klopt To. Persoonlijke berichten blijven op het forum in een of andere persoonlijke mailbox en gaan niet naar je eigen mailadres.
Waar die persoonlijke mailbox precies zit in het forum weet ik niet. Ik vermoed dat het een bestand is ergens op de server waar onze site gehost wordt.
Iedereen ziet achter zijn naam het kopje persoonlijke berichten staan. Als je in het profiel van een ander kijkt zie je dat natuurlijk niet.

GPG/PGP Fingerprint: A306 E7D0 C1B7 A09B 78A3 E8B3 E44F 88EE A502 9544