Vraag het de voorlichter

Voor alle vragen over psoriasis, in de breedste zin van het woord, kan men bij de voorlichter terecht.
Via onderstaand formulier kan een vraag gesteld worden.

We doen er alles aan om de vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Er kan ook contact worden opgenomen via de psoriasis-infolijn: 070 3838003 (maandag, woensdag en donderdag 9.30-13.00 uur).

 

 

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mail

Aanmelding ALV 24 november 2018

Met dit formulier kan men zich aanmelden voor de tweede Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Psoriasispatiënten Nederland op zaterdag 24 november 2018. Plaats van handelen is Culemborg.en wel bij: UniePlaza, Multatulilaan 12, 4103 NM. Het is dicht in de buurt van het station. Vanaf 12:30 is iedereen welkom en om 13:00 zal de vergadering beginnen. Om 16:00 uur wordt de vergadering afgesloten.

Als er al geregistreerd en ingelogd is op deze site (zie Forum), zullen enkele gegevens zoals naam, emailadres en lidmaatschapsnummer al vooringevuld zijn. Graag ook het totaal aantal personen invullen die aanwezig zullen zijn op de vergadering.

Deze aanmelding wordt automatisch doorgegeven aan het secretariaat van de vereniging en zonder tegenbericht rekenen we op uw komst.

 

[No form id or name provided!]

 

 

Afdrukken E-mail

Contactformulier

Hier komt een formulier waarmee een bericht gestuurd kan worden aan het secretariaat, de ledenadministratie, voorlichting of de webmaster.

 

Afdrukken E-mail

Adreswijziging lidmaatschap

Met dit formulier kan een adreswijziging doorgegeven worden, onder andere voor de verzending van het magazine Psoriasis. Geef zowel het huidige als het nieuwe adres in. Ook kan een ingangsdatum ingevuld worden. Als er al geregistreerd en ingelogd is op deze site (zie Forum), zullen enkele gegevens zoals naam, emailadres en lidmaatschapsnummer al vooringevuld zijn.

De wijziging wordt doorgegeven aan de ledenadministratie van de vereniging.

 

[No form id or name provided!]

 

 

Afdrukken E-mail

Aanmelden nieuw lid vereniging

Fijn als je lid wilt worden! Leden van Psoriasispatiënten Nederland krijgen het blad Psoriasis toegestuurd en hebben toegang tot een afgeschermd deel van het forum. Ook kunnen ze bepaalde bestanden (zoals digitale edities van het blad Psoriasis) downloaden. Een lidmaatschap kost € 29,50 per jaar.

Vul onderstaande gegevens in en klik op Verzend om de aanmelding te voltooien. Onderstaande geldt alleen voor nieuwe leden die op dit moment nog geen lid zijn van één van de drie oude verenigingen. Die bestaande leden zijn al automatisch lid van Psoriasispatiënten Nederland sinds 9 augustus 2018.Psoriasisvan A to Z coverklein

Tijdelijk kunnen we het boek Psoriasis van A tot Z gratis aanbieden bij een nieuwe aanmelding. Veel informatie over allerlei zaken die te maken hebben met psoriasis die je misschien nog niet wist maar wel graag zou willen weten. Vink het vakje daarvoor even aan. Na ontvangst van de contributie zal het boek gratis worden opgestuurd.

Als je ervoor kiest om een kopie van de aanmelding naar je emailadres te sturen, dan moet je binnen een paar minuten die email ontvangen hebben, afkomstig van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie je hem niet, check dan even je spamfolder.

Na het klikken op de Verzendknop, zal het invulscherm verdwijnen en kom je terug op de Contact pagina.

 

[No form id or name provided!]

 

Met het aanmelden als een nieuw lid ben je overigens niet automatisch een gebruiker van het forum. Op de forumpagina is een registratiemogelijkheid waarmee iedereen zich aan kan melden als forumlid. Om deel te kunnen nemen aan het forum, is het dus niet noodzakelijk om lid te zijn van de Psoriasispatiënten Nederland vereniging. Indien na een succesvolle registratie in het Gebruikersprofiel wordt aangegeven dat men al lid is van de vereniging, dan zal om het lidmaatschapsnummer gevraagd worden. Na controle zal de status voor het forumgebruik verhoogd worden, waarbij er toegang is tot categorieën die alleen voor verenigingsleden beschikbaar zijn.

 

Afdrukken E-mail