Contact

Psoriasispatiënten Nederland

Diepenhorstlaan 2-H
2288 EW Rijswijk

Bankrekeningnummer:

IBAN: NL34INGB0003999397

BIC: INGNL2A

Secretariaat

070-3836443 (maandag, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 13.00 uur)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018 is het secretariaat met vakantie. Emailberichten zullen pas op zijn vroegst vanaf maandag 27 augustus in behandeling worden genomen.

  

Psoriasis-Infolijn

070-3838003 (maandag, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 13.00 uur)

 

Website Psoriasispatiënten Nederland (bij opmerkingen of vragen over de website)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Aanmelden nieuw lid vereniging

Fijn als je lid wilt worden! Leden van Psoriasispatiënten Nederland krijgen het blad Psoriasis toegestuurd en hebben toegang tot een afgeschermd deel van het forum. Ook kunnen ze bepaalde bestanden (zoals digitale edities van het blad Psoriasis) downloaden. Een lidmaatschap kost € 29,50 per jaar.

Vul onderstaande gegevens in en klik op Verzend om de aanmelding te voltooien.Psoriasisvan A to Z coverklein

Tijdelijk kunnen we het boek Psoriasis van A tot Z gratis aanbieden bij een nieuwe aanmelding. Veel informatie over allerlei zaken die te maken hebben met psoriasis die je misschien nog niet wist maar wel graag zou willen weten. Vink het vakje daarvoor even aan.

Als je ervoor kiest om een kopie van de aanmelding naar je emailadres te sturen, dan moet je binnen een paar minuten die email ontvangen hebben, afkomstig van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie je hem niet, check dan even je spamfolder.

Na het klikken op de Verzendknop, zal het invulscherm verdwijnen en kom je terug op de Contact pagina.

Met het aanmelden als een nieuw lid ben je overigens niet automatisch een gebruiker van het forum. Op de forumpagina komt binnenkort een registratiemogelijkheid waarmee iedereen zich aan kan melden als forumlid. Om deel te kunnen nemen aan het forum, is het dus niet noodzakelijk om lid te zijn van de Psoriasispatiënten Nederland vereniging. Indien na een succesvolle registratie in het Gebruikersprofiel wordt aangegeven dat men al lid is van de vereniging, dan zal om het lidmaatschapsnummer gevraagd worden. Na controle zal de status voor het forumgebruik verhoogd worden, waarbij er toegang is tot categorieën die alleen voor verenigingsleden beschikbaar zijn.

 

Contactformulier

Hier komt een formulier waarmee een bericht gestuurd kan worden aan het secretariaat, de ledenadministratie, voorlichting of de webmaster.

Wijziging lidmaatschapgegevens

Hier komt een formulier om een adreswijziging door te geven.

 

Afdrukken E-mail