fbpx

Psoriasispatiënten Nederland

 • Gesprek
  Lotgenoten contact
  deel je ervaringen op ons forum

  Lees meer

 • Medicijnen
  Lees hier alles over de nieuwste medicijnen

  Lees meer

 • Wetenschap
  Het laatste nieuws van de Wetenschap
 • Voorlichting
  Onze voorlichtster Petra
  beantwoordt al je vragen

  Lees meer

 • Fotoshoot3
  In de studio bij Patricia Steur

  Lees meer

 • Magazine
  Word lid en ontvang ons Magazine

  Lees meer

 • Fotoshoot1
  Bekijk onze fotoshoots
  en doe mee!

  Lees meer

 • Schrijven3
  Onze columnisten en redactie tikken
  hun vingers blauw.
 COVID19 De CORONA-crisis raakt ons allemaal maar de Psoriaspatiënten, die medicijnen of biologicals gebruiken, maken zich extra ongerust. Is stoppen met medicatie noodzakelijk? Hoe veilig zijn de vaccins? Deze vragen worden op onze website behandeld door vooraanstaande dermatologen en regelmatig aangevuld met nieuwe informatie.

De PN blijft gewoon bereikbaar tijdens de Corona-crisis, zowel telefonisch als per mail. We werken vanuit huis. Het beantwoorden van uw vragen kan iets langer duren dan u gewend bent. Bel voor informatie de Psoriasis-Infolijn 0858 700 777 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 13.00 uur). 
 
PSORIASIS   BEHANDELINGEN FOTOSHOOT LID WORDEN EVENTS
Download details

Bewijs van Lidmaatschap Ied Bewijs van Lidmaatschap Iederin HEET

Informatie
Aangemaakt 21-02-2019
Versie:
Grootte 110.28 KB
Corona virus

Corona virus

Het coronavirus (COVID-19) staat wereldwijd in de belangstelling. Ook veel mensen met psoriasis en Artritis Psoriatica houden zich ermee bezig.

Op de websites van de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) en Reuma Nederland staan aanwijzingen hoe om te gaan met de situatie in Nederland.

Update - 12 januari 2021

Lees meer

Wordt vrijwilliger

Wordt vrijwilliger

Psoriasispatiënten Nederland (PN) doet bijna al het werk met vrijwilligers. Heb jij een talent dat je graag wilt inzetten voor mensen met psoriasis? Door jouw inzet draag je bij aan betere informatie en zorg voor mensen met psoriasis. Je kunt vrijwilliger worden, stage lopen, een actie organiseren, helpen met jouw mening, meedoen aan onderzoek of steunen als bedrijf.

Lees meer

Fotoshoot Miranda

Fotoshoot Miranda

Het vierde model van de fotoshoot in augustus is Miranda. We stellen haar graag aan u voor. 

Lees meer

Online vragenlijst over zorgbeleving

Online vragenlijst over zorgbeleving

Hoe waardeert u uw zorg?

Mensen met psoriasis bezoeken regelmatig de huisarts, dermatoloog of reumatoloog met vragen over hun aandoening of mogelijke behandelingen.

Graag willen we weten hoe u deze zorg ervaart bij de verschillende specialisten.

Lees meer

Psoriasis 2020 nummer 4 is uit!

De leden van de vereniging zouden inmiddels het vierde nummer van 2020 van het blad Psoriasis op de deurmat moeten vinden. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op met de ledendadministratie!

pn 2020 3 cover

Lees meer

Als ik met psoriasis kan leven kan jij dat dan ook?

Als ik met psoriasis kan leven kan jij dat dan ook?

Campagne NVDV Wereld Psoriasis Dag 2020

Op 29 oktober 2020 is de Wereld Psoriasis Dag. Om aandacht te vragen voor deze huidaandoening is de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie in 2016 een initiatief gestart: Omarm Psoriasis. Sindsdien lanceren ze jaarlijks een campagne.

Lees meer

WPD 2020

WPD 2020

WERELD PSORIASISDAG 2020: Be informed

Op donderdag 29 oktober 2020 is het Wereld Psoriasis Dag. Psoriasispatiënten Nederland zet zich op deze dag (en alle andere dagen van het jaar) in om mensen te informeren over psoriasis.

Lees meer

Naomi

Naomi

"Op de basisschool heb ik een spreekbeurt gehouden over psoriasis in mijn klas, dat hielp wel. Ze begrepen toen wat er met mij aan de hand was"

Op één van de warmere dagen in juli breng ik een bezoek aan Naomi op het eiland Schouwen Duiveland. Ze is al een keer eerder voor het blad Psoriasis geïnterviewd in 2015. We zijn nu enkele jaren verder, ze is intussen 15 jaar en we zijn benieuwd hoe het met Naomi gaat.

Lees meer