fbpx

ALV 20 nov 2021

De 2e Algemene Ledenvergadering van 2021 is gehouden op zaterdag 20 november in gebouw “People Place”, Multatulilaan 12, 4103 NN te Culemborg. Aanvang 10.30 uur (zaal open vanaf 10.00 uur).

De registratie van de ALV is te vinden in het forum onder de categorie "Specifiek voor alleen PN leden".

Wilt u de ALV nog een keer nakijken, dan even inloggen en ga naar het forum.

 

Afdrukken E-mailadres

WereldPsoriasisDag 2021 29 oktober

IFPA (opgericht in 1971) is een internationale federatie van verenigingen voor psoriatische ziekten. De leden vertegenwoordigen meer dan 60 miljoen mensen met psoriasis. Samen pleiten we voor vooruitgang. Hun visie: een toekomst waarin alle mensen met een psoriatische ziekte een goede gezondheid en welzijn genieten, vrij van stigmatisering en vermijdbare handicaps en comorbiditeiten.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Huidzicht 2021

De tweede editie van het magazine Huidzicht is uitgekomen. Het magazine voor als je psoriasis hebt. Of je het nu pas hebt, of al wat langer. Met goede interviews, informatie, leuke tips en echte patiëntenverhalen. In dit gratis magazine lees je alles over artritis psoriatica, de psychologische kanten van het hebben van psoriasis, psoriasis en intimiteit.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Huidzicht 2 gratis aanvragen

Lees nu gratis het tweede magazine Huidzicht. Het magazine voor als je psoriasis hebt. Of je het nu pas hebt, of al wat langer. Deze tweede editie heeft goede interviews, informatie, leuke tips en echte patiëntenverhalen. In dit gratis magazine lees je alles over artritis psoriatica, de psychologische kanten van het hebben van psoriasis, psoriasis en intimiteit. Anita vertelt over haar leven met psoriasis en Charly vertelt waarom zij zich niet gehoord voelde tijdens haar behandelingen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube