fbpx

Enquête Magazine Psoriasis

Hoe vindt u ons magazine?

Één keer in de paar jaar willen we graag van u horen hoe wij het doen met ons magazine Psoriasis. Zodat we dan weten of we op de goede weg zitten en u ons blad aangenaam vindt om te lezen. En nog meer, u kunt ons dan ook tips geven over waar u graag over zou willen lezen.

Doe daarom mee aan onze interne enquête en vul deze in door op deze link te klikken.

De redactie van Psoriasis

Afdrukken E-mailadres

ALV voorjaar 13 mei 2023

Zonder leden geen Psoriasispatiënten Nederland. Praat jij mee over de vereniging?

Je bent van harte op welkom de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 13 mei vanaf 9:30 uur bij Peoples Place – Multatulilaan 12 – 4103 NM Culemborg.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Fotoshoot Psoriasis 2023 - doe jij mee?

Psoriasis is een aandoening die zich uit in rode plekken op de huid met verdikkingen en witte schilfers. Zichtbare plekken die er altijd zijn. Het hebben van een zichtbare aandoening zoals psoriasis is voor veel mensen erg ingrijpend. Zo ingrijpend dat je er niet altijd de aandacht naar wilt toe laten gaan. Vaak worden plekken verstopt onder kleding of make-up. En dat is helemaal niet nodig. Want ook met deze plekken ben je mooi. Mooi als mens. Mooi, zoals iedereen er mag zijn. En mooi om gezien te worden.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Hackathon Jeuk

Jeuk is erger dan pijn, is een veel gebruikt gezegde. De organisatie van de Fast Forward Dermatology beweging weten dat zeker ook. En daarom besteden wij dit jaar tijdens onze jaarlijkse hackathon voor dermatologie, van 11-13 mei, de aandacht aan het thema JEUK! Een echte scratchathon, zo je zou willen zeggen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube