Skip to main content

Activiteiten

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze meest recente activiteiten. 

ALV en Lotgenotendag, 9 November

ALV en informatiemiddag

Op 9 november houdt Psoriasispatiënten Nederland (PN) haar tweede algemene ledenvergadering (ALV), met aansluitend een interessante informatiemiddag. De informatiemiddag is zowel voor leden als niet-leden en alle overige geïnteresseerden. Op het programma staan lezingen over de vier thema’s van PN in 2024: mogelijke behandelingen, leefstijl, artritis psoriatica en het immuunsysteem. De locatie is vergader- en congrescentrum De Schakel in Nijkerk, dat centraal in het land ligt. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Een van de sprekers is al bekend. Dermatoloog Laurens Barkema van ziekenhuis Antonius in Sneek komt vertellen wat psoriasis precies inhoudt, welke behandelingen er zijn en wat deze voor jou kunnen betekenen. De centrale redactie van PN zal filmpjes vertonen van mensen die over hun ervaringen met psoriasis vertellen. Ook zullen er enkele bedrijven aanwezig zijn met een stand, waaronder Fagron, die diverse zalven en crèmes heeft die geschikt zijn voor mensen met psoriasis.

Opgeven voor deze dag kan al via  onderstaand formulier. (als u inlogt op de site wordt uw lidnummer automatisch ingevuld). 

 

Aanmelden ALV

Note: de velden worden vooringevuld met informatie uit uw profiel (indien u ingelogd bent). Als het niet correct is, kunt u het aanpassen.

Deze aanmelding is voor de ALV en Lotgenotendag op 9 november 2024

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies Ja of Nee
Ongeldig nummer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

* = Verplicht veld

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube