Psoriasispatiënten Nederland

Uitgebreid interview dermatologen, internist en SWOP augustus 2015

Er is een uitgebreide opname van de interviews met 2 dermatologen (Bing Thio, Raf Lijnen), internist Freek van Loon en Vic Asselberghs, de voorzitter van de SWOP. Gedeeltes hieruit zijn opgenomen in een uitzending van Medical Travel door RTL4 op 8 maart 2015. Het gaat voornamelijk over fumaraten met in het bijzonder Psorinovo en het belang van registratie ervan.

De opname is afkomstig uit de tijd dat er nog 3 verenigingen waren, de PFN, PVN en Vereniging Psorinovo. 

De directe link naar Youtube is hier te vinden.

 

ALV

ALV

Op 20 april 2019 zal een Ledenvergadering gehouden worden. Lokatie zal zijn Vergader- en Congrescentrum de Schakel in Nijkerk. 

Lees meer

Psoriasis

Psoriasis

Via het menu bovenaan is er informatie beschikbaar over psoriasis in het algemeen en de verschillende beschikbare behandelingen.

Lees meer

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws is terug te vinden in het gelijknamige menudeel.

Lees meer

Contact

Contact

Op de Contactpagina zijn alle mogelijkheden te zien hoe in contact kan worden gekomen met o.a. het secretariaat, voorlichting, ledenadministratie of andere personen in de organisatie.

Lees meer

Uitgelicht

Uitgelicht

Tenslotte worden in het laatste menudeel Uitgelicht een aantal artikelen benadrukt. Artikelen die vaak uit de nieuws-sectie komen, maar waarvan wij het belangrijk vinden dat u ze gemakkelijk kunt vinden. 

Ook op Facebook en Twitter is Psoriasispatiënten Nederland actief. Hier zullen nieuwe artikelen en nieuws direct gedeeld worden. 

Lees meer

Spots

Spots

Het nieuwe jeugdplatform Spots heeft een eigen pagina.

Lees meer

Organisatie

Organisatie

In het menudeel Organisatie zal alles terug te vinden zijn wat betreft de structuur van Psoriasispatiënten Nederland, het bestuur, de afdelingen, de Medische Advies Raad, maar bijvoorbeeld ook de Prof. Dr. E. van Dijkprijs die tweejaarlijks uitgereikt wordt en de SWOP (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Psoriasis).

Lees meer

Forum

Forum

In het Forum hopen we in contact te komen met iedereen die zich daartoe geroepen voelt. Alles wat met psoriasis te maken heeft kan daar worden besproken en iedereen kan zich aanmelden om reacties te plaatsen.

Lees meer

Privacy statement

In verband met de privacy wet, die per 25 mei 2018 in werking is getreden en ook geldt voor verenigingen, heeft ook Psoriasispatiënten Nederland een Privacy Policy en een Gebruikersovereenkomst.

Lees meer