Psoriasispatiënten Nederland

ALV

Op 20 april 2019 zal een Ledenvergadering gehouden worden. Lokatie zal zijn Zalencentrum de Schakel in Nijkerk. 

De eerste Algemene Leden Vergadering van de nieuwe vereniging heeft op zaterdag 3 november 2018 in Culemborg plaatsgevonden en in deze vergadering is het nieuwe bestuur benoemd. Op zaterdag 24 november 2018 heeft de tweede ALV plaatsgevonden om ondermeer de statuten te wijzigen. Ook is hier de begroting voor 2019 behandeld en is een eerste blik gegeven op het beleid. Dit beleid zullen we binnenkort ook publiceren op de site maar ook nog aanvullen naar aanleiding van de ALV. 

Er staat een nieuwe ALV gepland voor 20 april 2019. Meer informatie zal bekend worden gemaakt zodra we dit weten. In deze ledenvergadering rapporteren we over de activiteiten van de afgelopen maanden, zullen we ingaan op het beleid, komen de financiën aan de orde en willen we graag met u communiceren over dit beleid en de verdere ideëen van de leden. 

Op dit moment kunt u al zien wat het bestuur de afgelopen tijd gedaan heeft in het "Bestuursnieuws", U kunt het bestuursnieuws vinden in het menu "Organisatie". U moet hiervoor wel:

  1. ingelogd zijn, dus geregistreerd zijn op de site
  2. lid zijn van de vereniging

 

 

Psoriasis

Psoriasis

Via het menu bovenaan is er informatie beschikbaar over psoriasis in het algemeen en de verschillende beschikbare behandelingen.

Lees meer

ALV

ALV

Op 20 april 2019 zal een Ledenvergadering gehouden worden. Lokatie zal zijn Zalencentrum de Schakel in Nijkerk. 

Lees meer

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws is terug te vinden in het gelijknamige menudeel.

Lees meer

Contact

Contact

Op de Contactpagina zijn alle mogelijkheden te zien hoe in contact kan worden gekomen met o.a. het secretariaat, voorlichting, ledenadministratie of andere personen in de organisatie.

Lees meer

Uitgelicht

Uitgelicht

Tenslotte worden in het laatste menudeel Uitgelicht een aantal artikelen benadrukt. Artikelen die vaak uit de nieuws-sectie komen, maar waarvan wij het belangrijk vinden dat u ze gemakkelijk kunt vinden. 

Ook op Facebook en Twitter is Psoriasispatiënten Nederland actief. Hier zullen nieuwe artikelen en nieuws direct gedeeld worden. 

Lees meer

Spots

Spots

Het nieuwe jeugdplatform Spots heeft een eigen pagina.

Lees meer

Organisatie

Organisatie

In het menudeel Organisatie zal alles terug te vinden zijn wat betreft de structuur van Psoriasispatiënten Nederland, het bestuur, de afdelingen, de Medische Advies Raad, maar bijvoorbeeld ook de Prof. Dr. E. van Dijkprijs die tweejaarlijks uitgereikt wordt en de SWOP (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Psoriasis).

Lees meer

Forum

Forum

In het Forum hopen we in contact te komen met iedereen die zich daartoe geroepen voelt. Alles wat met psoriasis te maken heeft kan daar worden besproken en iedereen kan zich aanmelden om reacties te plaatsen.

Lees meer

Privacy statement

In verband met de privacy wet, die per 25 mei 2018 in werking is getreden en ook geldt voor verenigingen, heeft ook Psoriasispatiënten Nederland een Privacy Policy en een Gebruikersovereenkomst.

Lees meer